Potrebujete nasvet ali pomoč pri nakupu? Pokličite nas! Na voljo vsak delovnik od 9:00 do 17:00 ure. 041 220 800

CENE:
Glej stran cene in plačila

DOBAVNI ROKI:
Blago pošljemo po še isti dan, če je plačilo razvidno na našem poslovnem računu do 12h, oziroma naslednji delovni dan od naročila, razen za izdelke, za katere je dobavni rok daljši. Izjema je nakup e-bona, ki ga ob takojšnjem elektronskem plačilu dobite takoj na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob registraciji v spletno trgovino. Ob plačilu po predračunu, e-bon prejmete na elektronski naslov takoj, ko je vaše plačilo razvidno na našem transakcijskem računu razen, če je s pogodbo drugače določeno.

VELJAVNOST PONUDBE:
Cene pri naročilu v internetni trgovini veljajo ob oddaji naročila, za katerega kupec prejme potrditev po elektronski pošti. V kolikor naveden elektronski naslov ni veljaven (pravilen), je naročilo neveljavno in naročeno blago ne bo poslano naročniku. Če plačilo predračuna ni razvidno v treh dneh po oddaji naročila, se smatra, da je stranka odstopila od naročila, naročilo pa je stornirano.

GARANCIJA:
Za glineno posodo je garancija 12 mesecev, če je bil izdelek uporabljan v skladu z navodili in če ob opisu artikla ni drugače navedeno.

DOSTAVA:
Glej stran Dostava in prevzem

PLAČILO:
Nakupe preko interneta lahko kupec plača na sledeče načine:

1. po predračunu z virmanskim nakazilom na račun podjetja INFOTRI, d.o.o, ki je naveden na predračunu (brez provizije)
2. Paypal (3,5% provizija)

 

REKLAMACIJA, PRAVICA KUPCA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILA BLAGA:
Glej stan Odstop od nakupa in vračilo izdelka

OPIS POTI DO NAROČILA:
V sistem se prijavite kot uporabnik; po artiklih iščete s pomočjo iskalnikov, ki jih najdete v glavi spletne strani in v levem kontrolnem stolpcu; izberete artikel; kliknete na izbrani artikel za prikaz podrobnejših informacij; kliknete "Dodaj v košarico"; pregledate naročilo; lahko vpišete opombo na pozicijo naročila ali spremenite količino naročenih artiklov (artikel dodate ali izbrišete). Ko je naročilo pripravljeno za oddajo kliknete "oddaj naročilo";  v koraku potrditev naročila izberete način dostave in plačila in kliknete "potrdi"; . Potrdilo o uspešni oddaji naročila prejmete po elektronski pošti.

Vsi dokumenti v spletni trgovini so v slovenskem jeziku in/ali angleškem jeziku. 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Glej stran varovanje podatkov.

REŠEVANJE SPOROV:
Podjetje INFOTRI d.o.o. si prizadeva, da bi spore reševalo izvensodno, zato skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov..
EU komisija je pripravila spletno platformo za izvensodno reševanje potrošniških sporov (SRPS) . 

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.